0

Produse

SEMINȚE DE GAZON - Barenbrug TOUGH AND EASY

46.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Categorii: SEMINȚE DE GAZON

1 kg

Barenbrug Resilient Blue ® Lawn este răspunsul la un climat în schimbare. Vremea extremă cu căldură enormă, secetă și perioade cu multe precipitații devin din ce în ce mai frecvente. Barenbrug Resilient Blue ® Lawn conține o nouă tehnologie de iarbă care poate rezista la aceste lovituri și este rezistentă. Recuperare rapidă după o perioadă stresantă!

Beneficiile semințelor de iarbă Barenbrug: 
Recuperare rapidă după aceste perioade de stres
Toleranță ridicată a benzii de rulare
Toleranță ridicată la boli

Grupul Koninklijke Barenbrug este lider global în ierburi de agrement, ierburi furajere și alte culturi furajere. S-au specializat în ameliorarea plantelor, producția de semințe de iarbă și comercializarea internațională și vânzarea de soiuri inovatoare. Din 1904, numele Barenbrug reprezintă calitatea superioară, care este apreciată de clienții, mari și mici, din întreaga lume.

Compoziție Barenbrug Resilient Blue Lawn
22,5% albastru rezistent
7,5% dulciuri de luncă
25% raigrass peren cu RPR
45% raigrass peren
Semănat iarbă
Îndepărtați iarba, buruienile și alte nereguli
Greblați suprafața și asigurați o distribuție uniformă
Semănați sămânța de iarbă în două direcții care se intersectează
Greblați ușor sămânța de iarbă în sol
Păstrați solul umed până când semințele de iarbă au germinat complet
Depozitarea semințelor de iarbă

1 kg Barenbrug Resilient Blue ® Lawn este răspunsul la un climat în schimbare. Vremea extremă cu căldură enormă, secetă și perioade cu multe precipitații devin din ce în ce mai frecvente. Barenbrug Resilient Blue ® Lawn conține o nouă tehnologie de iarbă care poate rezista la aceste lovituri și este rezistentă. Recuperare rapidă după o perioadă stresantă! Beneficiile semințelor de iarbă Barenbrug: Recuperare rapidă după aceste perioade de stresToleranță ridicată a benzii de rulareToleranță ridicată la boli Grupul Koninklijke Barenbrug este lider global în ierburi de agrement, ierburi furajere și alte culturi furajere. S-au specializat în ameliorarea plantelor, producția de semințe de iarbă și comercializarea internațională și vânzarea de soiuri inovatoare. Din 1904, numele Barenbrug reprezintă calitatea superioară, care este apreciată de clienții, mari și mici, din întreaga lume. Compoziție Barenbrug Resilient Blue Lawn22,5% albastru rezistent7,5% dulciuri de luncă25% raigrass peren cu RPR45% raigrass perenSemănat iarbăÎndepărtați iarba, buruienile și alte nereguliGreblați suprafața și asigurați o distribuție uniformăSemănați sămânța de iarbă în două direcții care se intersecteazăGreblați ușor sămânța de iarbă în solPăstrați solul umed până când semințele de iarbă au germinat completDepozitarea semințelor de iarbă


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare