0

Despre noi

Garden Proiect

Image 76

Cu experiența de mai multe decenii a experților noștri, Garden Proiect SRL, s-a înființat în 2006 la Mădăraș, județul Harghita. Activitatea principală constă în amenajarea peisajeră, înființarea de parcuri și grădini, fabricarea de mobilier urban și terenuri de joacă distincte, sisteme de irigare automate și vânzarea angro sau cu amănuntul de plante ornamentale.

Punctele noastre de distribuție din Mădăraș (la 14 km de Miercurea Ciuc) prin extinderea și reînnoirea continuă oferă peste 1200 de plante ornamentale de exterior. În afară de acestea se mai găsesc răsaduri autohtone de pomi și arbuști fructiferi cultivate în propria pepinieră.

Mai sunt disponibile într-o mare varietate plante medicinale și pentru condimente, specii de plante pentru grădină cu piatră naturală decorativă și rezistente la umbră,diferite specii și rase de trandafiri pitici (de parc) sau cățărători cu înflorire repetată, trandafiri hibrizi Tea, Floribunda, cu rădăcina nudă sau în ghiveci, bulbi de flori, semințe gazon cu destinație specială ( pentru umbră, cu flori, gazon sport) în diverse ambalaje.

Speciile de plante amplasate în baloturi de pământ sau ghiveci sunt rezistente la îngheț, se pot planta în orice perioadă a anului de reproducție. Pentru arbuștii decorativi plantați de noi, firma acordă un an garanție.

2018 este anul ştiinţei şi inovaţiei la Garden Proiect.

S-a înfiinţat un laborator In-Vitro dotat cu tehnică de ultima generaţie.

Activitatea principală este producţia şi înmulţirea materialelor săditor sănătos, calitativ şi fără viruşi.

După aceasta am lansat pe piaţă cel mai nou grup de produs sub numele RibOn.

Produsele sub marca RibOn sunt suplimente alimentare dedicate înbunătăţirii sănătăţii, componentul principal fiind coacăze negru.

În anul 2019 s-a deschis magazinul de specialitate cu unelte şi accesorii de grădinărit cu un service professional.

 • 2006 Înființare

  În zece ani Garden Proiect a devenit cea mai de seamă firmă în horticultură, în confecționarea mobilierului urban și recunoscută pentru consultațiile oferite, și se poate mândrii cu mii de clienți mulțumiți, precum și cu consilii partenere.

 • 2014 Expansiunea punctului de comercializare.

  În opt ani, datorită creșterii interesului, am deschis un nou punct de comercializare în Miercurea Ciuc, lângă Kaufland, ca să putem servii și mai ușor clienții reședinței de județ.

 • 2018 In Vitro Labor

  Garden Proiect este devotat inovației și științei.

 • 1000+

  grădine proiectate

 • 100%

  clienți satisfăcuți

 • 54823 m2

  de zonă verde

 • 25+

  horticultori

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare