0

Produse

SEMINȚE DE GAZON - Barenbrug PLAY&SPORT

200.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: SEMINȚE DE GAZON

5 kg

Seminte gazon Bar Power RPR, 5 kg, Barenbrug

Compoziţia acestor soiuri de seminţe asigură formarea unui gazon dens, rezistent la solicitare si rezistent la trafic intens la scurt timp de cand s-a insamantat. Mixtura reprezinta o combinatie unica de Lolium perenne RPR, Lolium perenne, Festuca Rubra, Poa Pratensis si Festuca rubra comutata.

Tehnologia RPR (Self Regenerating Perennial Ryegrass) se bazeaza pe soiuri de Lolium perene care se inmultesc prin stoloni cu crestere determinata, ceea ce le face mai rezistente decat alte soiuri de Lolium, pastrand in acelasi timp o rata de crestere ridicata. Rezultatul este un covor cu capacitate ridicata de regenerare, cu o rezistenta crescuta la uzura, cu un aspect vizual placut, perfect pentru aplicati rezidentiale sau tip parc. De asemenea, poate fi folosit si pentru gazonarea terenurilor sportive sau a terenurilor de golf.

Lolium perenne RPR 30%
Lolium perenne 30%
Poa pratensis 10%
Festuca rubra 10%
Festuca rubra comutata 20%
Viteza de instalare: mare

Bar Power RPR este de asemenea potrivit pentru suprainsamantarea peluzelor deteriorate. Capacitatea amestecului de germinare chiar in conditii de temperaturi mai scazute permite suprainsamantarea mai devreme in primavara comparativ cu amestecurile obisnuite de seminte de gazon.
5 kg Seminte gazon Bar Power RPR, 5 kg, Barenbrug Compoziţia acestor soiuri de seminţe asigură formarea unui gazon dens, rezistent la solicitare si rezistent la trafic intens la scurt timp de cand s-a insamantat. Mixtura reprezinta o combinatie unica de Lolium perenne RPR, Lolium perenne, Festuca Rubra, Poa Pratensis si Festuca rubra comutata. Tehnologia RPR (Self Regenerating Perennial Ryegrass) se bazeaza pe soiuri de Lolium perene care se inmultesc prin stoloni cu crestere determinata, ceea ce le face mai rezistente decat alte soiuri de Lolium, pastrand in acelasi timp o rata de crestere ridicata. Rezultatul este un covor cu capacitate ridicata de regenerare, cu o rezistenta crescuta la uzura, cu un aspect vizual placut, perfect pentru aplicati rezidentiale sau tip parc. De asemenea, poate fi folosit si pentru gazonarea terenurilor sportive sau a terenurilor de golf. Lolium perenne RPR 30%Lolium perenne 30%Poa pratensis 10%Festuca rubra 10%Festuca rubra comutata 20%Viteza de instalare: mare Bar Power RPR este de asemenea potrivit pentru suprainsamantarea peluzelor deteriorate. Capacitatea amestecului de germinare chiar in conditii de temperaturi mai scazute permite suprainsamantarea mai devreme in primavara comparativ cu amestecurile obisnuite de seminte de gazon.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare