0

Produse

SEMINȚE DE GAZON - Barenbrug BARDINE YELLOW JACKET

525.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: SEMINȚE DE GAZON

15 kg

TEHNOLOGIA YELLOW JACKET RANDAMENTE MAXIME GARANTATE: Yellow Jacket Rhizobium reprezinta o tehnologie imbunatatita pentru semintele de lucerna, Barenbrug. Utilizand aceasta tehnologie noua, un continut ridicat de bacterii Rhizobia, sunt incorporate intr-un invelis polimeric de protectie. Aceasta matrice polimerica contine toate mineralele esentiale si oligoelementele, acest produs fiind conceput pentru a imbunatati cultura de lucerna si pentru a creste productia de furaje.

AVANTAJELE UTILIZaRII YELLOW JACKET:

Imbunatateste germnatia, in conditii dificile de cultura;
- Utilizeaza mai bine continutul de apa disponibil si umiditatea din sol;
- Creste rezistenta la diferite boli si daunatori;
- Este imbunatatita fixarea azotului atmosferic;
- Creste cantitatea furajului obtinut si concentratia de proteine.

  • Soiul Bardine are o rezistenta remarcabila la boli (precum Verticilium) si daunatori (nematozi). In afara de acest lucru, Bardine prezinta o rezistenta si o stabilitate foarte buna în perioada de iarna. Acesta va oferi o recolta sanatoasa, usor de gestionat, care nu îi va dezamagi pe fermieri.

Aceasta varietate are o adaptare excelenta la conditii dure, cu veri uscate si ierni reci. Randamentul si perenitatea reprezinta o îmbunatatire clara, fata de restul soiurilor de pe piata, asa cum se poate observa din tabelul de mai sus.
15 kg TEHNOLOGIA YELLOW JACKET RANDAMENTE MAXIME GARANTATE: Yellow Jacket Rhizobium reprezinta o tehnologie imbunatatita pentru semintele de lucerna, Barenbrug. Utilizand aceasta tehnologie noua, un continut ridicat de bacterii Rhizobia, sunt incorporate intr-un invelis polimeric de protectie. Aceasta matrice polimerica contine toate mineralele esentiale si oligoelementele, acest produs fiind conceput pentru a imbunatati cultura de lucerna si pentru a creste productia de furaje. AVANTAJELE UTILIZaRII YELLOW JACKET: - Imbunatateste germnatia, in conditii dificile de cultura;- Utilizeaza mai bine continutul de apa disponibil si umiditatea din sol;- Creste rezistenta la diferite boli si daunatori;- Este imbunatatita fixarea azotului atmosferic;- Creste cantitatea furajului obtinut si concentratia de proteine. Soiul Bardine are o rezistenta remarcabila la boli (precum Verticilium) si daunatori (nematozi). In afara de acest lucru, Bardine prezinta o rezistenta si o stabilitate foarte buna în perioada de iarna. Acesta va oferi o recolta sanatoasa, usor de gestionat, care nu îi va dezamagi pe fermieri. Aceasta varietate are o adaptare excelenta la conditii dure, cu veri uscate si ierni reci. Randamentul si perenitatea reprezinta o îmbunatatire clara, fata de restul soiurilor de pe piata, asa cum se poate observa din tabelul de mai sus.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare