0

Produse

SEMINȚE DE GAZON - Barenbrug Horsemaster

525.00 RON

Stoc epuizat

Categorii: SEMINȚE DE GAZON

15 kg

Horse Master Grazing Barenbrug, un amestec de ierburi premium pentru un pasunat sanatos, iarba dedicata cailor. Ideal pentru pasunat, siloz, inverzire permanenta, utilizare intensa a cailor.

Amestec:
• timoftica
• festuca rubra rubra
• lolium perene 
• poa pratensis

Previne laminita si legarea

Horse Master este un compus special pentru a asigura o sanatate optima. Laminita si legarea sunt plangeri comune cauzate de consumul de prea multa iarba de tip gresit, cu un continut prea mare de fructan. Iarba sub forma de furaj grosier constituie cea mai mare parte a furajelor pentru cai, prin urmare un impact mare asupra sanatatii acestora. 

Colica de nisip
Horse Master
 contine soiuri de iarba cu un punct de crestere foarte redus pentru a contribui la o sanatate buna a calului si a preveni colicile. Colica de nisip este o alta plangere care este cauzata de consumul gresit de iarba. Pe masura ce caii mananca iarba cu buzele, acestia pasesc foarte scurt, ceea ce ingreuneaza regenerarea ierbii. Petele goale care sunt astfel formate sunt cauza colicilor de nisip. Caii ingera prea mult nisip in timp ce pasesc. 
15 kg Horse Master Grazing Barenbrug, un amestec de ierburi premium pentru un pasunat sanatos, iarba dedicata cailor. Ideal pentru pasunat, siloz, inverzire permanenta, utilizare intensa a cailor. Amestec:• timoftica• festuca rubra rubra• lolium perene • poa pratensis Previne laminita si legarea Horse Master este un compus special pentru a asigura o sanatate optima. Laminita si legarea sunt plangeri comune cauzate de consumul de prea multa iarba de tip gresit, cu un continut prea mare de fructan. Iarba sub forma de furaj grosier constituie cea mai mare parte a furajelor pentru cai, prin urmare un impact mare asupra sanatatii acestora. Colica de nisipHorse Master contine soiuri de iarba cu un punct de crestere foarte redus pentru a contribui la o sanatate buna a calului si a preveni colicile. Colica de nisip este o alta plangere care este cauzata de consumul gresit de iarba. Pe masura ce caii mananca iarba cu buzele, acestia pasesc foarte scurt, ceea ce ingreuneaza regenerarea ierbii. Petele goale care sunt astfel formate sunt cauza colicilor de nisip. Caii ingera prea mult nisip in timp ce pasesc. 


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare