0

Termékek

Barenbrug fűmag BARDINE YELLOW JACKET

525.00 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Kategóriák: PROFESSZIONÁLIS FŰMAG

15 kg

A Barenbrug Bardine lucerna fajta növényei azzal jellemezhetők, hogy nagyobb számú széles levelük van, amelyek nagyon jól kapcsolódnak a szárakhoz és az álszárakhoz. A gyakorlatban ez magasabb levél-szár arányt eredményez, ami magasabb fehérjekoncentrációhoz vezet.

A lucerna nagyon mély gyökeres rendszerű növény, száraz területeken történő termesztésre alkalmas. Az állattenyésztők a lucernát magas fehérjetartalma miatt használják széna- és szilázstermelésre, vagy a szarvasmarha közvetlen takarmányozására.

Fajtaleírás:
- flamand lucernafajta, biztonságos és nagy teljesítményű fajta;
- Kiváló teljesítmény a kontinentális területeken;
- A növény tulajdonságai rendkívül magas tápértéket kínálnak;
- Egészséges kultúra;
- Országok, ahol termesztik: Franciaország, Románia;
- Magas termelékenység, garantált, köszönhetően a Rhizobium sárga dzseki technológiának.

Előnyök:
- Növeli a csírázást nehéz termesztési körülmények között;
- A rendelkezésre álló víztartalom és a talajnedvesség jobb felhasználása;
- Növeli az ellenállást a különféle betegségek és kártevők ellen;
- Javul a légköri nitrogén;
- Növeli a kapott takarmány mennyiségét és a fehérje koncentrációját.

A Bardine fajta figyelemre méltóan ellenáll a betegségeknek (például a Verticilium) és a kártevőknek (fonálférgek). Ezenkívül a Bardine télen nagyon jó ellenálló képességgel és stabilitással rendelkezik. Egészséges, könnyen kezelhető növényt fog biztosítani, amely nem okoz csalódást a gazdák számára.

15 kg A Barenbrug Bardine lucerna fajta növényei azzal jellemezhetők, hogy nagyobb számú széles levelük van, amelyek nagyon jól kapcsolódnak a szárakhoz és az álszárakhoz. A gyakorlatban ez magasabb levél-szár arányt eredményez, ami magasabb fehérjekoncentrációhoz vezet. A lucerna nagyon mély gyökeres rendszerű növény, száraz területeken történő termesztésre alkalmas. Az állattenyésztők a lucernát magas fehérjetartalma miatt használják széna- és szilázstermelésre, vagy a szarvasmarha közvetlen takarmányozására.Fajtaleírás:- flamand lucernafajta, biztonságos és nagy teljesítményű fajta;- Kiváló teljesítmény a kontinentális területeken;- A növény tulajdonságai rendkívül magas tápértéket kínálnak;- Egészséges kultúra;- Országok, ahol termesztik: Franciaország, Románia;- Magas termelékenység, garantált, köszönhetően a Rhizobium sárga dzseki technológiának. Előnyök:- Növeli a csírázást nehéz termesztési körülmények között;- A rendelkezésre álló víztartalom és a talajnedvesség jobb felhasználása;- Növeli az ellenállást a különféle betegségek és kártevők ellen;- Javul a légköri nitrogén;- Növeli a kapott takarmány mennyiségét és a fehérje koncentrációját. A Bardine fajta figyelemre méltóan ellenáll a betegségeknek (például a Verticilium) és a kártevőknek (fonálférgek). Ezenkívül a Bardine télen nagyon jó ellenálló képességgel és stabilitással rendelkezik. Egészséges, könnyen kezelhető növényt fog biztosítani, amely nem okoz csalódást a gazdák számára.


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás