0
0

Magunkról

Garden Proiect

Image 78

Szakembereink több évtizedes tapasztalatával a háttérben, a Garden Proiect Kft. 2006-ban alakult meg a Hargita megyei Csíkmadarason. Fő tevékenységünk a kerttervezés, a kert- és parképítés, egyedi utcabútorzat és játszóterek gyártása, automata öntözőrendszerek és dísznövények kis- és nagybani forgalmazása.

Folyamatosan bővülő és megújuló árudáinkban, Csíkmadarason (Csíkszeredától 14 km-re) és Csíkszeredában a Kaufland szomszédságában közel 1200 féle kültéri dísznövény kapható. Ezen kívül megtalálhatók a saját faiskolánkban nevelt őshonos gyümölcsfák és egyéb bogyós gyümölcscsemeték.

Nagy választékban kaphatók továbbá gyógy- és fűszernövények, sziklakerti és árnyéki évelő fajok, folytonos virágzású park- és futórózsák, teahibrid-, floribunda rózsafajok és -fajták, csomagolva és edényben nevelve egyaránt, valamint virághagymák, speciális rendeltetésű fűmagkeverékek (árnyéki, virágos, sport keverékek) többféle kiszerelésben.

A földlabdával rendelkező vagy merev falú konténerbe ültetett növényfajok jó fagytűrő képességgel rendelkeznek, a tenyészév bármely időszakában biztonságosan beültethetők. Az általunk telepített díszfákra cégünk 1 éves garanciát is vállal.

2018-ban a Garden Proiect az innováció és a tudomány elkötelezett partnere lett.

Elindult az In Vitro laboratórium, ahol a fő tevékenység a vírusmentes gyümölcs szaporítóanyag előállítása.

Ezt követően született meg legújabb termékcsaládunk a RibOn - egészségjavító készítmények formájában. Fő összetevője a fekete ribiszke.

2019-ben megnyílt a kertészeti gép szaküzlet és szakszerviz.

 • 2006 Megalakulás

  Tíz év alatt a Garden Proiect Hargita megye vezető kertészetévé, köztéri bútorkészítőjévé és elismert szaktanácsadó cégévé nőtte ki magát, amely többezer elégedett ügyféllel, valamint partner önkormányzattal büszkélkedhet.

 • 2014 Árudabővítés

  Nyolc év alatt, a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően új árudát nyitottunk Csíkszeredában, a Kaufland bevásárlóközpont mellett, hogy a megyeszékhelyen élő ügyfeleinket még könnyebben kiszolgálhassuk.

 • 2018 In Vitro Labor

  A Garden Proiect az innováció és a tudomány elkötelezett partnere.

 • 1000+

  megtervezett kert

 • 100%

  elégedett ügyfél

 • 54823 m2

  új zöldövezet

 • 25+

  kertészmérnök

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data