0

Termékek

Barenbrug fűmag QUICK REPAIR

140.00 RON

Nincs készleten

Kategóriák: PROFESSZIONÁLIS FŰMAG

5 kg

- Gyors felújítás rendkívüli helyzetekben
- Felülvetéshez kiváló keverék
- Alacsony hőmérséklet esetén is vethető (4-5°C talaj hőmérséklettől)

A BARENBRUG SOS (Super Over Seeding) fűmag keverékkel gyorsan megújítható a gyepfelület hideg időjárás esetén is. A felülvetés alacsony hőmérsékleten is elvégezhető (4-5°C talaj hőmérséklettől). A futball és egyéb sportpályák gyepfelületének helyreállítását gyorsan elvégezhetjük a használatával, így javítható azok kihasználtsága.

Az erősen növényhiányos, megkopott felületek azonnali helyreállítása ideális megoldás, hiszen a hideg időjárási körülmények között elvégzett felülvetést követően gyorsan csírázik és fejlődik, így használatra alkalmas felületet biztosít. Az SOS a szélsőségesebb időszakokban jelenthet segítséget, azaz késő ősszel vagy kor a tavasszal amikor egyébként a fűállomány növekedése mérsékelt vagy minimális.
5 kg - Gyors felújítás rendkívüli helyzetekben- Felülvetéshez kiváló keverék- Alacsony hőmérséklet esetén is vethető (4-5°C talaj hőmérséklettől) A BARENBRUG SOS (Super Over Seeding) fűmag keverékkel gyorsan megújítható a gyepfelület hideg időjárás esetén is. A felülvetés alacsony hőmérsékleten is elvégezhető (4-5°C talaj hőmérséklettől). A futball és egyéb sportpályák gyepfelületének helyreállítását gyorsan elvégezhetjük a használatával, így javítható azok kihasználtsága. Az erősen növényhiányos, megkopott felületek azonnali helyreállítása ideális megoldás, hiszen a hideg időjárási körülmények között elvégzett felülvetést követően gyorsan csírázik és fejlődik, így használatra alkalmas felületet biztosít. Az SOS a szélsőségesebb időszakokban jelenthet segítséget, azaz késő ősszel vagy kor a tavasszal amikor egyébként a fűállomány növekedése mérsékelt vagy minimális.


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás