0

Termékek

Barenbrug fűmag TOUGH&EASY

46.00 RON


Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Kategóriák: PROFESSZIONÁLIS FŰMAG

1 kg 

Gyors regenerálódású, prémium pázsit fű, amely ellenáll a legszélsőségesebb időjárásnak is.

- Állja a sarat a legnehezebb időszakokban is

- Jól ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek

- Gyors regenerálódás a megterhelő időszakok után

- Alacsonyabb ápolás igényű

Rendkívül jól tűri az erős igénybevételt

- Nagyfokú betegségekkel szembeni ellenállóság

- Új telepítésre és felülvetésre egyaránt alkalmas

Legyen felkészülve a szélsőségekre! Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Óriási felhőszakadásoknak, tikkasztó hőségnek és rettentő száraz nyaraknak vagyunk szemtanúi. Így egyre gyakrabban kell nehézségekkel szembe néznie. De nincs oka aggódni! Van egy új technológia, amely ellenáll ezen szélsőségeknek: a Resilient Blue! Kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is!

Tűrőképesség a legnehezebb időszakokban

Az elhúzódó szárazság és hőség, a betegségek általi nagyfokú fenyegetettség és a tartósan alacsony tápanyagellátottság mind olyan tényező, amely végzetes lehet a pázsit számára, Önnek pedig dilemmát okozhat.

Az általános réti perjétől eltérően a Resilient Blue® ilyen körülmények között is „megőrzi a hidegvérét”, és ellenáll a stresszfaktorok széles körének. A megfelelő időben történő regeneráció által a Resilient Blue® visszavág, és biztosítja az optimális borítottságot. 

1 kg  Gyors regenerálódású, prémium pázsit fű, amely ellenáll a legszélsőségesebb időjárásnak is. - Állja a sarat a legnehezebb időszakokban is - Jól ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek - Gyors regenerálódás a megterhelő időszakok után - Alacsonyabb ápolás igényű Rendkívül jól tűri az erős igénybevételt - Nagyfokú betegségekkel szembeni ellenállóság - Új telepítésre és felülvetésre egyaránt alkalmas Legyen felkészülve a szélsőségekre! Az éghajlat világszerte változik, a szélsőségek egyre gyakoribbá, megszokottabbá válnak. Óriási felhőszakadásoknak, tikkasztó hőségnek és rettentő száraz nyaraknak vagyunk szemtanúi. Így egyre gyakrabban kell nehézségekkel szembe néznie. De nincs oka aggódni! Van egy új technológia, amely ellenáll ezen szélsőségeknek: a Resilient Blue! Kiállja a próbát és ellenáll a legnehezebb körülmények között is! Tűrőképesség a legnehezebb időszakokban Az elhúzódó szárazság és hőség, a betegségek általi nagyfokú fenyegetettség és a tartósan alacsony tápanyagellátottság mind olyan tényező, amely végzetes lehet a pázsit számára, Önnek pedig dilemmát okozhat. Az általános réti perjétől eltérően a Resilient Blue® ilyen körülmények között is „megőrzi a hidegvérét”, és ellenáll a stresszfaktorok széles körének. A megfelelő időben történő regeneráció által a Resilient Blue® visszavág, és biztosítja az optimális borítottságot. 


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás