0
0

Termékek

Proselect Rhizome max

558.35 RON

Hozzáadás a kedvencekhez    

Kiegészítő termékek

  • Jó Föld - Kertépítéshez

    50.00 RON
  • PRO TURF 15+05+15+2CaO+2MgO Tavasz-Nyár

    266.51 RON
  • LANDSCAPER PRO 27+05+05+2MgO FULL SEASON

    419.13 RON

10 kg

A ProSelect Rhizome Max keverék két angolperje- és két rétiperje-fajtát, közöttük a Thermal Blue-t tartalmazza. A két rétiperje-hibrid vetőmagja az Everris SmartStart technológiájával burkolt. A burkolás segíti a réti perje gyors csírázását és begyökeresedését, lehetővé teszi azt, hogy már a kezdetekkor megfelelő rétiperje-arány alakuljon ki az újonnan vetett gyepben.

A Thermal Blue fajta kedvező körülmények között igen gyorsan, 8-10 nap alatt csírázik. Erőteljes rizómaképzésének köszönhetően nagy gyökértömeget képez, ezáltal kiváló szárazságtűrésű gyep alakítható ki.

ELŐNYÖK

Kiváló taposás tűrés
A SmartStart burkolásnak köszönhetően gyors csírázás
Gyors regenerálódás
Kimagasló magtisztaság és csirázási erély

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Javasolt adag: 30-35g/m2

Javasolt nyírási magasság: 25-30 mm

10 kgA ProSelect Rhizome Max keverék két angolperje- és két rétiperje-fajtát, közöttük a Thermal Blue-t tartalmazza. A két rétiperje-hibrid vetőmagja az Everris SmartStart technológiájával burkolt. A burkolás segíti a réti perje gyors csírázását és begyökeresedését, lehetővé teszi azt, hogy már a kezdetekkor megfelelő rétiperje-arány alakuljon ki az újonnan vetett gyepben.A Thermal Blue fajta kedvező körülmények között igen gyorsan, 8-10 nap alatt csírázik. Erőteljes rizómaképzésének köszönhetően nagy gyökértömeget képez, ezáltal kiváló szárazságtűrésű gyep alakítható ki.ELŐNYÖKKiváló taposás tűrésA SmartStart burkolásnak köszönhetően gyors csírázásGyors regenerálódásKimagasló magtisztaság és csirázási erélyHASZNÁLATI UTASÍTÁSJavasolt adag: 30-35g/m2Javasolt nyírási magasság: 25-30 mm


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data