0
0

Produse

Osmocote Pro 18+09+10+2MgO+ME

771.23 RON

Adaugă la favorite    

25 kg

Este recomandat a fi folosit la plantarile timpurii la plantele cu frunze vesnic verzi (conifere), dar si la plantele cu ciclu normal de cultivare.. Osmocote Pro face parte din generatia a 2-a de produse, care contine NPK, pachet complet de microelemente si are o perioada de eliberare fixa. Osmocote Pro este recomandat:
– pentru plantele cultivate in camp deschis,
– atunci cand dozarea ingrasamantului se face prin amestec cu substratul utilizat la plantare.

AVANTAJE

Plantele se dezvolta mai bine, deoarece beneficiaza constant de nutrientii necesari.
Fiecare produs contine pachetul complet de microelemente.
Continut mare de NPK complet peliculat, plus Mg, produsele pot fi folosite la toate speciile de plante ornamentale.
Calitatea plantelor este garantata, datorita cresterii optime.
Rezistenta mai buna la boli si daunatori datorita unei dozari optime a nutrientilor si a unei cresteri sanatoase a plantelor.
Osmocote nu polueaza mediul inconjurator; levigarea nutrientilor este redusa datorita invelisului acestora.
Raport calitate/pret foarte bun.

RECOMANDARI DE UTILIZARE

Doza recomandata: 4 - 6 g/l volum substrat.
Metoda de aplicare recomandata: amestecarea cu substratul de cultivare.
Osmocote Pro 8-9 luni are un efect excelent impreuna cu gama de ingrasaminte hidrosolubile Peters. Dozele recomandate trebuie ajustate in functie de cantitatea de ingrasamant hidrosolubil furnizata.

25 kgEste recomandat a fi folosit la plantarile timpurii la plantele cu frunze vesnic verzi (conifere), dar si la plantele cu ciclu normal de cultivare.. Osmocote Pro face parte din generatia a 2-a de produse, care contine NPK, pachet complet de microelemente si are o perioada de eliberare fixa. Osmocote Pro este recomandat:– pentru plantele cultivate in camp deschis,– atunci cand dozarea ingrasamantului se face prin amestec cu substratul utilizat la plantare.AVANTAJEPlantele se dezvolta mai bine, deoarece beneficiaza constant de nutrientii necesari. Fiecare produs contine pachetul complet de microelemente. Continut mare de NPK complet peliculat, plus Mg, produsele pot fi folosite la toate speciile de plante ornamentale. Calitatea plantelor este garantata, datorita cresterii optime. Rezistenta mai buna la boli si daunatori datorita unei dozari optime a nutrientilor si a unei cresteri sanatoase a plantelor. Osmocote nu polueaza mediul inconjurator; levigarea nutrientilor este redusa datorita invelisului acestora.Raport calitate/pret foarte bun.RECOMANDARI DE UTILIZAREDoza recomandata: 4 - 6 g/l volum substrat.Metoda de aplicare recomandata: amestecarea cu substratul de cultivare.Osmocote Pro 8-9 luni are un efect excelent impreuna cu gama de ingrasaminte hidrosolubile Peters. Dozele recomandate trebuie ajustate in functie de cantitatea de ingrasamant hidrosolubil furnizata.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data