0

Serviciile

Garden Proiect SRL funcționează ca întreprindere locală din 2006. Activitatea de bază a firmei este proiectarea grădinilor și a parcurilor, construirea terenurilor de fotbal, fabricarea de mobilier urban și terenuri de joacă inedite de înaltă calitate din salcâm și stejar rezistent în timp, aparate de fitness pentru aer liber, comercializarea sistemelor de irigare automatizate, cultivarea de plante decorative, arbuști și pomi fructiferi.

Punctele noastre de distribuție din Mădăraș (la 14 km de Miercurea Ciuc) și prin extinderea și reînnoirea continuă oferă peste 1200 de plante ornamentale de exterior. În afară de acestea se mai găsesc răsaduri autohtone de pomi și arbuști fructiferi cultivate în propria pepinieră. Pentru arbuștii decorativi plantați de noi, firma acordă un an garanție.

Mai sunt disponibile într-o mare varietate plante medicinale și pentru condimente, specii de plante pentru grădină cu piatră naturală decorativă și rezistente la umbră,diferite specii și rase detrandafiri pitici (de parc) sau cățărători cu înflorire repetată, trandafiri hibrizi Tea, Floribunda, cu rădăcina nudă sau în ghiveci, bulbi de flori, semințe gazon cu destinație specială ( pentru umbră, cu flori, gazon sport) în diverse ambalaje.

Puteți conta pe noi dacă aveți nevoie de înfrumusețarea spațiilor publice, grădinilor, curților, fie vorba chiar despre amplasarea pavajului, pavare, amenajarea spațiilor verzi sau chiar despre amenajare de teritoriu. Împreună cu specialiștii noștri nu cunoaștem imposibilul.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare