0

Termékek

Euonymus fortunei sunspot - Sárga tarka levelű kúszó kecskerágó

15.00 RON

Nincs készleten

A sárga tarka levelű kúszó kecskerágó egy dekoratív, örökzöld cserje, amely a celastraceae osztályába tartozik. Magassága 40-60 cm és sűrű hajtásrendszerű, levelei szélesek, kerekdedek, sötétzöldek, közepükön aranysárga folttal rendelkeznek. Április – májusba virágzik és zöldes fehéres színűek.

Felhasználási módja

Egyaránt használják kertek, parkok, balkonok díszítésére. Használható talajtakaróként és sziklakertekbe színfoltként ültetik. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy színes vegyes csoportba is ültethető.A sárga tarka levelű kúszó kecskerágó egy dekoratív, örökzöld cserje, amely a celastraceae osztályába tartozik. Magassága 40-60 cm és sűrű hajtásrendszerű, levelei szélesek, kerekdedek, sötétzöldek, közepükön aranysárga folttal rendelkeznek. Április – májusba virágzik és zöldes fehéres színűek.

Felhasználási módja

Egyaránt használják kertek, parkok, balkonok díszítésére. Használható talajtakaróként és sziklakertekbe színfoltként ültetik. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy színes vegyes csoportba is ültethető.

">


A sárga tarka levelű kúszó kecskerágó egy dekoratív, örökzöld cserje, amely a celastraceae osztályába tartozik. Magassága 40-60 cm és sűrű hajtásrendszerű, levelei szélesek, kerekdedek, sötétzöldek, közepükön aranysárga folttal rendelkeznek. Április – májusba virágzik és zöldes fehéres színűek. Felhasználási módja Egyaránt használják kertek, parkok, balkonok díszítésére. Használható talajtakaróként és sziklakertekbe színfoltként ültetik. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy színes vegyes csoportba is ültethető.


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás