0
0

Termékek

Euonymus fortunei sunspot - Sárga tarka levelű kúszó kecskerágó

15.00 RON

Hamarosan

Hozzáadás a kedvencekhez    

Kiegészítő termékek

 • Jó Föld - Kertépítéshez
  Jó Föld - Kertépítéshez

  50.00 RON
 • Jó Föld - Virágföld
  Jó Föld - Virágföld

  45.00 RON

A sárga tarka levelű kúszó kecskerágó egy dekoratív, örökzöld cserje, amely a celastraceae osztályába tartozik. Magassága 40-60 cm és sűrű hajtásrendszerű, levelei szélesek, kerekdedek, sötétzöldek, közepükön aranysárga folttal rendelkeznek. Április – májusba virágzik és zöldes fehéres színűek.

Felhasználási módja

Egyaránt használják kertek, parkok, balkonok díszítésére. Használható talajtakaróként és sziklakertekbe színfoltként ültetik. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy színes vegyes csoportba is ültethető.

A sárga tarka levelű kúszó kecskerágó egy dekoratív, örökzöld cserje, amely a celastraceae osztályába tartozik. Magassága 40-60 cm és sűrű hajtásrendszerű, levelei szélesek, kerekdedek, sötétzöldek, közepükön aranysárga folttal rendelkeznek. Április – májusba virágzik és zöldes fehéres színűek. Felhasználási módjaEgyaránt használják kertek, parkok, balkonok díszítésére. Használható talajtakaróként és sziklakertekbe színfoltként ültetik. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy színes vegyes csoportba is ültethető.


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data