0

Produse

Pyracantha coccinea Teton - Piracanta

130.00 RON

Arbușt cu frunze persistente (în permanență verzi), care poate atinge o înăltime de până la 3 m și un diametru al coroanei de 3 m. Prezintă spini pe ramuri. Frunzele sunt mici, de culoare verde închis. Primăvara prezintă flori albe, iar toamna apar fructe mici, portocalii intens care se mențin pe plantă până în primăvara anului următor.

Se dezvoltă bine pe majoritatea tipurilor de sol și se udă moderat. Se poate planta în parcuri și grădini, ca exemplar solitar, în grupuri sau garduri vii tunse.Arbușt cu frunze persistente (în permanență verzi), care poate atinge o înăltime de până la 3 m și un diametru al coroanei de 3 m. Prezintă spini pe ramuri. Frunzele sunt mici, de culoare verde închis. Primăvara prezintă flori albe, iar toamna apar fructe mici, portocalii intens care se mențin pe plantă până în primăvara anului următor.

Se dezvoltă bine pe majoritatea tipurilor de sol și se udă moderat. Se poate planta în parcuri și grădini, ca exemplar solitar, în grupuri sau garduri vii tunse.

">

Arbușt cu frunze persistente (în permanență verzi), care poate atinge o înăltime de până la 3 m și un diametru al coroanei de 3 m. Prezintă spini pe ramuri. Frunzele sunt mici, de culoare verde închis. Primăvara prezintă flori albe, iar toamna apar fructe mici, portocalii intens care se mențin pe plantă până în primăvara anului următor. Se dezvoltă bine pe majoritatea tipurilor de sol și se udă moderat. Se poate planta în parcuri și grădini, ca exemplar solitar, în grupuri sau garduri vii tunse.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare