0

Produse

Malus domestica Jonathan - Măr Jonathan

35.00 RON

Măr Jonathan este un soi de vigoare mijlocie, originar din USA,.Este soiul cu ceamai mare producție de mere din Romania.Polenizatori: Idared, Pionier, Golden Delicios, Starkrimson.

Este unpom de vigoare mijlocie, rodeste mai ales peramuri lungi, este precoce, coroană larg-conică, deasășiin florește târziu.

Fructul este supra mijlociu, 140-150 grame, sferic-turtit, de culoare roșie, intens. Pulpa este alb-galbuie, suculența, foarte crocantă dulce, prezintă o aromă foarte intensă, cu un gust inconfundabil.

Este unsoisensibil la făinare, necesită tratamente fitosanitare.

Perioada de maturare: 15 septembrie - 15 octombrie. Fructele sunt rezistente la transport, manipulare si păstrare.Fructele pot fi păstrate circa 6-8 luni de la recoltare.Perioada de coacere: Septembrie
Necesitate de lumină: Semi-umbră
Tipuri de pământ de flori: Pământ neutru/universal
Dimensiuni: 200-300 cm
Creștere: Medie
Pregătirea plantelor pentru iarnă: Rezistente la îngheț
Perioada de plantare: Oricând
Perioadă de înflorire: Mai
Necesitate de apă: Necesitate medie de apă


Măr Jonathan este un soi de vigoare mijlocie, originar din USA,.Este soiul cu ceamai mare producție de mere din Romania.Polenizatori: Idared, Pionier, Golden Delicios, Starkrimson. Este unpom de vigoare mijlocie, rodeste mai ales peramuri lungi, este precoce, coroană larg-conică, deasășiin florește târziu. Fructul este supra mijlociu, 140-150 grame, sferic-turtit, de culoare roșie, intens. Pulpa este alb-galbuie, suculența, foarte crocantă dulce, prezintă o aromă foarte intensă, cu un gust inconfundabil. Este unsoisensibil la făinare, necesită tratamente fitosanitare. Perioada de maturare: 15 septembrie - 15 octombrie. Fructele sunt rezistente la transport, manipulare si păstrare.Fructele pot fi păstrate circa 6-8 luni de la recoltare.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare