0

Termékek

Euonymus japonicus kathy - Fehér-tarka levelű japán kecskerágó

15.00 RON

Nincs készleten

A fehér tarka kecskerágó dekoratív, örökzöld cserje, amely közepes növésű és sűrűn ágas. Magassága 50 – 100 cm és a szélessége 50 – 80 cm között van. Levelei sötétzöldek, virágai aprók, zöldessárgák és kevésbé jelentékenyek. Június – júliusba virágzik. Termése élénkpiros bogyótermés. Az egész növény enyhén mérgező.

Felhasználási módja
Egyaránt használják kertek, parkok, balkonok díszítésére. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy színes vegyes csoportba is ültethető.A fehér tarka kecskerágó dekoratív, örökzöld cserje, amely közepes növésű és sűrűn ágas. Magassága 50 – 100 cm és a szélessége 50 – 80 cm között van. Levelei sötétzöldek, virágai aprók, zöldessárgák és kevésbé jelentékenyek. Június – júliusba virágzik. Termése élénkpiros bogyótermés. Az egész növény enyhén mérgező.

Felhasználási módja
Egyaránt használják kertek, parkok, balkonok díszítésére. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy színes vegyes csoportba is ültethető.

">


A fehér tarka kecskerágó dekoratív, örökzöld cserje, amely közepes növésű és sűrűn ágas. Magassága 50 – 100 cm és a szélessége 50 – 80 cm között van. Levelei sötétzöldek, virágai aprók, zöldessárgák és kevésbé jelentékenyek. Június – júliusba virágzik. Termése élénkpiros bogyótermés. Az egész növény enyhén mérgező. Felhasználási módjaEgyaránt használják kertek, parkok, balkonok díszítésére. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy színes vegyes csoportba is ültethető.


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás