0

Produse

Aloe vera - Aloe barbadensis Miller

26.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: PLANTE ANUALE

Plante de apartament și plante aromatice într-unul singur!

Este un foarte bun purificator de aer și arată bine ca plantă tânără sau matură în casă sau în grădină.

Aloe medicinal este de tip buchet, iar florile sunt galbene. Frunzele sale cărnoase, posace, în formă de lance, pot crește până la 50 cm, iar întreaga plantă poate ajunge la o înălțime de 120 cm. Plantă perenă, frunzele pot fi rupte și pot crește frunze noi care să înlocuiască partea ruptă.

Dintre cele aproximativ 300 de specii de aloe vera cunoscute de botaniști, cinci sunt cunoscute ca având proprietăți medicinale, una dintre acestea fiind Aloe Barbadensis Miller, poate cea mai puternică.
Plante de apartament și plante aromatice într-unul singur! Este un foarte bun purificator de aer și arată bine ca plantă tânără sau matură în casă sau în grădină. Aloe medicinal este de tip buchet, iar florile sunt galbene. Frunzele sale cărnoase, posace, în formă de lance, pot crește până la 50 cm, iar întreaga plantă poate ajunge la o înălțime de 120 cm. Plantă perenă, frunzele pot fi rupte și pot crește frunze noi care să înlocuiască partea ruptă. Dintre cele aproximativ 300 de specii de aloe vera cunoscute de botaniști, cinci sunt cunoscute ca având proprietăți medicinale, una dintre acestea fiind Aloe Barbadensis Miller, poate cea mai puternică.


Prețurile conțin TVA

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare