0
0

Produse

LANDSCAPER PRO 20+00+07+6CaO+2MgO SPRING AND SUMMER

206.80 RON

Adaugă la favorite    

15 kg

Ingrășământ de înaltă calitate, cu eliberare controlată, este perfect adecvat pentru primăvară și vară și pentru aplicarea pe timpul verii.
Landscaper Pro Spring & Summer este un îngrășământ cu impact superior și cu tehnologie de eliberare controlată. Produsul este conceput pentru a oferi o reacție puternică imediată, combinată cu o longevitate de până la 3 luni.
Landscaper Pro folosește aceeași tehnologie demonstrată, care a fost testată și reprezintă un produs de încredere pentru cei care îngrijesc gazonul și îl păstrează verde de numeroase grădini/parcuri renumite din Marea Britanie și din Irlanda.

AVANTAJE

Tehnologie demonstrată
– Ideal pentru a fi utilizat pe timpul primăverii și verii
– Răspuns imediat
– Eliberare nutrienți de până la 3 luni
– Conține Polialită (în orig. – Polyhalite) – un îngrășământ mineral nou, care este natural, fiind extras din Marea Britanie

RECOMANDARI DE UTILIZARE

Rata de aplicare: 25-35 g/m2

15 kgIngrășământ de înaltă calitate, cu eliberare controlată, este perfect adecvat pentru primăvară și vară și pentru aplicarea pe timpul verii.Landscaper Pro Spring & Summer este un îngrășământ cu impact superior și cu tehnologie de eliberare controlată. Produsul este conceput pentru a oferi o reacție puternică imediată, combinată cu o longevitate de până la 3 luni.Landscaper Pro folosește aceeași tehnologie demonstrată, care a fost testată și reprezintă un produs de încredere pentru cei care îngrijesc gazonul și îl păstrează verde de numeroase grădini/parcuri renumite din Marea Britanie și din Irlanda.AVANTAJETehnologie demonstrată– Ideal pentru a fi utilizat pe timpul primăverii și verii– Răspuns imediat– Eliberare nutrienți de până la 3 luni– Conține Polialită (în orig. – Polyhalite) – un îngrășământ mineral nou, care este natural, fiind extras din Marea BritanieRECOMANDARI DE UTILIZARERata de aplicare: 25-35 g/m2


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data