0

Produse

Thuja occidentalis Smaragd - Tuie de Canada

15.00 RON

Tuia Smaragd este un conifer de talie mijlocie care la maturitate poate atinge înălțimi cuprinse între 5 și 6 metri. Scoarta coniferului este subțire, în nuanțe brun-roșcate iar frunzele au o forma aciculară, aplatizată, cu aspect solziform în nuante intense și de verde închis.

Este un conifer decorativ prin port, frunze si culoare, perfect pentru decorarea grădinilor și a parcurilor. Oferă decoruri inedite dacă se plantează pe lângă borduri, garduri, trotuare sau ca și garduri vii.Tuia Smaragd este un conifer de talie mijlocie care la maturitate poate atinge înălțimi cuprinse între 5 și 6 metri. Scoarta coniferului este subțire, în nuanțe brun-roșcate iar frunzele au o forma aciculară, aplatizată, cu aspect solziform în nuante intense și de verde închis.

Este un conifer decorativ prin port, frunze si culoare, perfect pentru decorarea grădinilor și a parcurilor. Oferă decoruri inedite dacă se plantează pe lângă borduri, garduri, trotuare sau ca și garduri vii.

">


Tuia Smaragd este un conifer de talie mijlocie care la maturitate poate atinge înălțimi cuprinse între 5 și 6 metri. Scoarta coniferului este subțire, în nuanțe brun-roșcate iar frunzele au o forma aciculară, aplatizată, cu aspect solziform în nuante intense și de verde închis.Este un conifer decorativ prin port, frunze si culoare, perfect pentru decorarea grădinilor și a parcurilor. Oferă decoruri inedite dacă se plantează pe lângă borduri, garduri, trotuare sau ca și garduri vii.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare