0

Öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése

Ha hiszi, ha nem, a víz a kulcsa mindennek! Öntözéssel lesz gyönyörű a kertje, termő a veteményese. És ha nincs elég eső, hát gondoskodjon öntözésről.

A víz nemcsak hogy elengedhetetlen alapeleme a növények fejlődésének, de okos használatával sokkal barátságosabbá, szebbé tehetjük kertünket, udvarunkat, veteményesünket is. Természetesen vannak növények, amelyek az erős és állandó napfényt, vagy akár a szárazságot kedvelik, mások a nedvesebb talajt, árnyékosabb helyeket preferálják.Ezeknek az élőhelyeknek a kialakításában segítenek Önnek hozzáértő tájépítészeink, kertészeti mérnökeink, illetve abban, hogyan tudja megőrizni a levegő és a talaj nedvességtartalmát, illetve hogyan növelheti az öntözés hatékonyságát.

A növényeit és úgy általában a természetet tisztelő gazda ugyanis figyelembe veszi az öntözés és a kerttervezés összefüggéseit: a víz ésszerűtlen felhasználása és pazarlása helyett odafigyel, hogyan tudná minél természetesebb módon, árnyékolással megőrizni a talaj nedvességtartalmát, a szélvédett hely kialakításával pedig megvédeni a talajt a gyorsabb kiszáradástól. A környező növényzet, fák, bokrok, sziklák helyének meghatározása, a mulcsozás, szigetelőréteg kialakítása – egy szóval a kerttervezés – éppen a mi szakterületünk, forduljon hozzánk bizalommal!

Bizonyos esetekben azonban szükséges besegítenünk a természetnek ahhoz, hogy a növények jobban fejlődjenek, kertünk szebb legyen. A domborzati formák, a talajtípus, a vegetáció, az éghajlat, a fekvés stb. figyelembe vételével mérnökeink megtervezik és kiépítik önnek az ideális öntözőrendszert, hogy az minél hatékonyabban és gazdaságosabban varázsolja szebbé, termékenyebbé kertjét, földterületét.

KÉRDÉSE VAN? TANÁCSOT, AJÁNLATOT KÉRNE? FORDULJON HOZZÁNK MOST!

Árajánlat kérése
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás