0
0

Szakszerű szolgáltatásaink

A Garden Proiect Kft. helyi vállalkozásként működik 2006 óta. Fő tevékenységeink a kert- és parktervezés, sportpályák építése, egyedi utcabútorzat és játszótéri elemek gyártása magas minőségű, időtálló akác- és tölgyfából, kültéri fitnesz gépek, automata öntözőrendszerek forgalmazása, dísznövények, bogyós gyümölcsűek és gyümölcsfák termesztése.

A folyamatosan bővülő és megújuló árudáinkban, Csíkmadarason (Csíkszeredától 14 km-re) és Csíkszeredában (a Kaufland szomszédságában) közel 1200 féle kültéri dísznövény kapható. Ezen kívül megtalálhatók a saját faiskolánkban nevelt őshonos gyümölcsfák és egyéb bogyós gyümölcscsemeték. Az általunk telepített díszfákra cégünk 1 éves garanciát is vállal.

Fellelhetők továbbá nagy választékban sziklakerti és az árnyéki évelő fajok, folytonos virágzású park- és futórózsák, teahibrid rózsafajok és -fajták, virághagymák, speciális rendeltetésű fűmagkeverékek (árnyéki, virágos, sport keverékek) többféle kiszerelésben.

Közterek, kertek, udvarok megszépítésében is számíthat ránk, legyen szó térkövezésről, térburkolásról, zöldövezetek kialakításáról vagy akár tereprendezésről. Szakembereinkkel nem ismerünk lehetetlent!

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data