0

Termékek

STIHL HT 103 - Benzines magassági ágvágó, 1,05KW, 30CM

4,867.80 RON

Nincs készleten

Profi magassági ágnyeső szabadalmazott STIHL 4-MIX motorral. Keverékkel működik. Praktikus, teleszkópos védőcső, teljes hossz 270-390 cm. Kellemes motorhang, kiváló továbbító erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Fák gazdaságos gondozásához a talajról, akár kb. 5 m magasságig.

Stihl HT 103 profi magassági ágnyeső adatai:

  • Lökettérfogat: 31,4 cm³
  • Teljesítmény: 1,05 kW / 1,4 LE
  • Stihl motor: 4-Mix
  • Teljes hossz vezetőlemezzel: 270 - 390 cm
  • Rollomatic E vezetőlemez: 30 cm (30050083405)
  • Oilomatic lánc: 1/4 col (PM3) 1,1 mm 64 szemes
  • Hangnyomásszint dBA: 89
  • Zajteljesítményszint dBA: 106
  • Rezgésgyorsulás bal/jobb oldal: 3,6 / 4,3 m/s2
  • Súly: 7,2 kg (üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkűl)

Stihl HT 103 benzines magassági láncfűrész jellemzői:
STIHL 4-MIX motor. A díjazott STIHL innováció. Az első STIHL négyütemű motor, amely olaj-benzin keverékkel működik. Egyesíti a kétütemű és négyütemű motor előnyeit. Akár 80%-kal kevesebb füstgáz, mint egy összehasonlítható kétütemű motornál. Kellemes hanggal és jó forgatónyomatékkal.

Oldalsó láncfeszítés. A lánc egyszerű és biztonságos feszítéséhez.

Teleszkópos nyél. A praktikus teleszkópos nyéllel, amely 2,70-3,90 m-ig kihúzható, Ön akár 5 m-es magasságban lévő ágakat is kényelmesen nyeshet a talajról.

Szerszám nélküli tankelzáró a kényelmes és gyors utántöltéshez

Többfunkciós fogantyú. A motor működtetéséhez legszükségesebb kezelőelemeket integrálták. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad.

Antivibrációs rendszer. A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette az antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Dekompressziós rendszer. A dekompressziós rendszer a szelepnyitás idejét az indítás fázisában meghosszabbítja. Ezáltal a kötélre történő erőkifejtés jelentősen és automatikusan csökken.

Kézi üzemanyagpumpa. A pót üzemanyag-szivattyú helytakarékosan a karburátorba van beépítve, és az indítás előtt egy hüvelykujjnyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor.

Védőszemüveg. Az alapfelszereltséghez tartozó védőszemüveg az Ön biztonságát szolgálja. A szemüvegek jól szellőznek, és nagy látási szélességet tesznek lehetővé.

Profi magassági ágnyeső szabadalmazott STIHL 4-MIX motorral. Keverékkel működik. Praktikus, teleszkópos védőcső, teljes hossz 270-390 cm. Kellemes motorhang, kiváló továbbító erő. Kevesebb füstgáz, mint a kétütemű motorok esetében. Fák gazdaságos gondozásához a talajról, akár kb. 5 m magasságig. Stihl HT 103 profi magassági ágnyeső adatai: Lökettérfogat: 31,4 cm³ Teljesítmény: 1,05 kW / 1,4 LE Stihl motor: 4-Mix Teljes hossz vezetőlemezzel: 270 - 390 cm Rollomatic E vezetőlemez: 30 cm (30050083405) Oilomatic lánc: 1/4 col (PM3) 1,1 mm 64 szemes Hangnyomásszint dBA: 89 Zajteljesítményszint dBA: 106 Rezgésgyorsulás bal/jobb oldal: 3,6 / 4,3 m/s2 Súly: 7,2 kg (üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkűl) Stihl HT 103 benzines magassági láncfűrész jellemzői:STIHL 4-MIX motor. A díjazott STIHL innováció. Az első STIHL négyütemű motor, amely olaj-benzin keverékkel működik. Egyesíti a kétütemű és négyütemű motor előnyeit. Akár 80%-kal kevesebb füstgáz, mint egy összehasonlítható kétütemű motornál. Kellemes hanggal és jó forgatónyomatékkal. Oldalsó láncfeszítés. A lánc egyszerű és biztonságos feszítéséhez. Teleszkópos nyél. A praktikus teleszkópos nyéllel, amely 2,70-3,90 m-ig kihúzható, Ön akár 5 m-es magasságban lévő ágakat is kényelmesen nyeshet a talajról. Szerszám nélküli tankelzáró a kényelmes és gyors utántöltéshez Többfunkciós fogantyú. A motor működtetéséhez legszükségesebb kezelőelemeket integrálták. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. Antivibrációs rendszer. A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette az antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek. Dekompressziós rendszer. A dekompressziós rendszer a szelepnyitás idejét az indítás fázisában meghosszabbítja. Ezáltal a kötélre történő erőkifejtés jelentősen és automatikusan csökken. Kézi üzemanyagpumpa. A pót üzemanyag-szivattyú helytakarékosan a karburátorba van beépítve, és az indítás előtt egy hüvelykujjnyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. Védőszemüveg. Az alapfelszereltséghez tartozó védőszemüveg az Ön biztonságát szolgálja. A szemüvegek jól szellőznek, és nagy látási szélességet tesznek lehetővé.


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás