0

Produse

Cornus sanguinea - Sânger

15.00 RON

Este un arbust decorativ, cu lăstari de culoare roșiatică și poate atinge înălțimea de 3-4m. Frunzele sunt mari de 4-8 cm lungime, lat eliptice care toamna se colorează în roșu-purpuriu. Perioada de înflorire este în intervalul mai- iunie. Florile de culoare alb-vezui sunt grupate în corimbe dese.

Suportă bine tunderea de primăvară. Este rezistent la umbrire și secetă. Se poate planta în parcuri și grădini, ca exemplar solitar, în grupuri sau sub formă de garduri vii (tunse sau libere).Este un arbust decorativ, cu lăstari de culoare roșiatică și poate atinge înălțimea de 3-4m. Frunzele sunt mari de 4-8 cm lungime, lat eliptice care toamna se colorează în roșu-purpuriu. Perioada de înflorire este în intervalul mai- iunie. Florile de culoare alb-vezui sunt grupate în corimbe dese.

Suportă bine tunderea de primăvară. Este rezistent la umbrire și secetă. Se poate planta în parcuri și grădini, ca exemplar solitar, în grupuri sau sub formă de garduri vii (tunse sau libere).

">

Este un arbust decorativ, cu lăstari de culoare roșiatică și poate atinge înălțimea de 3-4m. Frunzele sunt mari de 4-8 cm lungime, lat eliptice care toamna se colorează în roșu-purpuriu. Perioada de înflorire este în intervalul mai- iunie. Florile de culoare alb-vezui sunt grupate în corimbe dese. Suportă bine tunderea de primăvară. Este rezistent la umbrire și secetă. Se poate planta în parcuri și grădini, ca exemplar solitar, în grupuri sau sub formă de garduri vii (tunse sau libere).


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare