0

Produse

Euonymus Sunspot - Salbă japoneză Sunspot

15.00 RON

În curând

Arbust de talie mijlocie, atingând înălțimi cuprinse între 30-50 de centimetri. Este foarte decorativ prin frunzele persistente (în permanență verzi) și variegate. Această varietate are frunzele de culoare verde închis pe margini și galben pal în centru. Florile sunt nesemnificative.

Specia nu este pretențioasă și vegetează în orice tip de sol. Se poate planta în parcuri și grădini ca exemplare solitare sau în grupuri.Arbust de talie mijlocie, atingând înălțimi cuprinse între 30-50 de centimetri. Este foarte decorativ prin frunzele persistente (în permanență verzi) și variegate. Această varietate are frunzele de culoare verde închis pe margini și galben pal în centru. Florile sunt nesemnificative.

Specia nu este pretențioasă și vegetează în orice tip de sol. Se poate planta în parcuri și grădini ca exemplare solitare sau în grupuri.

">


Arbust de talie mijlocie, atingând înălțimi cuprinse între 30-50 de centimetri. Este foarte decorativ prin frunzele persistente (în permanență verzi) și variegate. Această varietate are frunzele de culoare verde închis pe margini și galben pal în centru. Florile sunt nesemnificative.Specia nu este pretențioasă și vegetează în orice tip de sol. Se poate planta în parcuri și grădini ca exemplare solitare sau în grupuri.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data