0

Produse

Potentilla fruticosa Abbotswood - Potentilla Abbotswood

15.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.

Arbust decorativ de talie mică și cu coroană densă. Frunzele sunt păroase, de culoare verde-gri vara și galbene toamna. Perioada de înflorire este în intervalul iunie-octombrie. Florile sunt de culoare alb imaculat și au diametrul de 2,5 cm. Preferă locuri însorite și se dezvoltă bine pe solurile argiloase fertile, bine drenate. Răspunde bine la tunderi.

Se poate planta în parcuri și grădini, în grupuri, sub formă de garduri vii sau în amenajări de tip stâncărie.Arbust decorativ de talie mică și cu coroană densă. Frunzele sunt păroase, de culoare verde-gri vara și galbene toamna. Perioada de înflorire este în intervalul iunie-octombrie. Florile sunt de culoare alb imaculat și au diametrul de 2,5 cm. Preferă locuri însorite și se dezvoltă bine pe solurile argiloase fertile, bine drenate. Răspunde bine la tunderi.

Se poate planta în parcuri și grădini, în grupuri, sub formă de garduri vii sau în amenajări de tip stâncărie.

">

Arbust decorativ de talie mică și cu coroană densă. Frunzele sunt păroase, de culoare verde-gri vara și galbene toamna. Perioada de înflorire este în intervalul iunie-octombrie. Florile sunt de culoare alb imaculat și au diametrul de 2,5 cm. Preferă locuri însorite și se dezvoltă bine pe solurile argiloase fertile, bine drenate. Răspunde bine la tunderi. Se poate planta în parcuri și grădini, în grupuri, sub formă de garduri vii sau în amenajări de tip stâncărie.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare