0
0

Produse

OsmocoteExact DCT 12+07+19+2Mg+ME

928.30 RON

Adaugă la favorite    

25 kg

Este recomandat a fi folosit pentru plantările timpurii la plantele cu ciclu normal de cultivare.
Osmocote Exact face parte din generația a 3-a de produse, care oferă garanţie maximă pentru creşteri stabile şi calitate ideală a plantelor. Osmocote Exact este recomandat:
– pentru plantele cultivate în sere,
– atunci când dozarea îngrăşământului se face direct în orificiul de plantare,
– dacă cultivaţi specii sensibile,
– la culturi cu valoare ridicată,
– dacă aplicaţi 75% sau mai mult din doza de fertilizant prin fertilizarea de bază, utilizând îngrăşăminte granulate.

A alege Osmocote Exact® înseamnă a alege cel mai sigur îngrășământ peliculat, cu uniformitate în distribuţia produsului și eliberare controlată a nutrienţilor.

AVANTAJE

Clienţi mulțumiți: plantele îşi păstrează aceași calitate chiar şi după vânzare, datorită eliberării continue a nutrienţilor!
Plantele se dezvoltă mai bine, deoarece beneficiază constant de nutrienţii necesari.
Fiecare produs conţine pachetul complet de microelemente.
Compoziţie foarte accesibilă, poate fi folosit la toate speciile de plante ornamentale.
Calitatea plantelor este garantată, datorită creşterii optime.
Rezistență mai bună la boli și dăunători datorită unei dozări optime a nutrienților și a unei creșteri sănătoase a plantelor.
Osmocote nu poluează mediul înconjurător; levigarea nutrienților este redusă datorită învelișului acestora.


RECOMANDARI DE UTILIZARE

Doză recomandată: 3.5 - 4 g/l volum substrat.
Metodă de aplicare recomandată: amestecarea cu substratul de cultivare, sau aplicarea direct în orificiul de plantare.

25 kgEste recomandat a fi folosit pentru plantările timpurii la plantele cu ciclu normal de cultivare. Osmocote Exact face parte din generația a 3-a de produse, care oferă garanţie maximă pentru creşteri stabile şi calitate ideală a plantelor. Osmocote Exact este recomandat: – pentru plantele cultivate în sere, – atunci când dozarea îngrăşământului se face direct în orificiul de plantare, – dacă cultivaţi specii sensibile,– la culturi cu valoare ridicată,– dacă aplicaţi 75% sau mai mult din doza de fertilizant prin fertilizarea de bază, utilizând îngrăşăminte granulate. A alege Osmocote Exact® înseamnă a alege cel mai sigur îngrășământ peliculat, cu uniformitate în distribuţia produsului și eliberare controlată a nutrienţilor.AVANTAJEClienţi mulțumiți: plantele îşi păstrează aceași calitate chiar şi după vânzare, datorită eliberării continue a nutrienţilor!Plantele se dezvoltă mai bine, deoarece beneficiază constant de nutrienţii necesari.Fiecare produs conţine pachetul complet de microelemente.Compoziţie foarte accesibilă, poate fi folosit la toate speciile de plante ornamentale.Calitatea plantelor este garantată, datorită creşterii optime. Rezistență mai bună la boli și dăunători datorită unei dozări optime a nutrienților și a unei creșteri sănătoase a plantelor.Osmocote nu poluează mediul înconjurător; levigarea nutrienților este redusă datorită învelișului acestora.RECOMANDARI DE UTILIZAREDoză recomandată: 3.5 - 4 g/l volum substrat.Metodă de aplicare recomandată: amestecarea cu substratul de cultivare, sau aplicarea direct în orificiul de plantare.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data