0

Termékek

Osmocote Topdress 19+6+11+2Mgo+0.5Fe (5-6 hónap)

625.00 RON

Hamarosan

25 kg 

Az Osmocote Topdress FT részben burkolt műtrágya, amit speciálisan konténeres díszfaiskolai növények felülkezelésére fejlesztettek ki. A Fusion Technology alkalmazásával a termék szemcséi víz hatására a közeg felszínéhez tapadnak, így akkor sem potyognak ki ha a cserép feldől. Hatástartama 5-6 hónap.

ELŐNYÖK

  • Gyors és lassú feltáródású nitrogént és foszfort is tartalmaz.
    - Megemelt mikroelem-tartalom a jobb zöldítő hatásért.
    - Finom szemcseméret az egyenletes eloszlás érdekében.
    - Hozzátapad a közeg felszínéhez, pormentes.
    - Egy szem műtrágya sem veszik el, ha az edény felborul.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Az Osmocote Topdress FT-t speciálisan konténeres díszfaiskolai növények felülkezelésére fejlesztették ki. Gyors zöldítést eredményez, használatával rövid idő alatt megszüntethetők a tápanyaghiány-tünetek. A terméket kizárólag felülkezelésre használja! Csepegtető öntözés esetén közvetlenül a csepegtető testek alá juttassa ki. Nem alkalmas közegbe keverésre, illetve ültető lyukba történő adagolásra. A felülkezelésre való műtrágyák nem használhatók felszívató szöveten, vagy ár/apály öntözőrendszer esetén. Részletes szaktanácsért lépjen kapcsolatba szaktanácsadónkkal. A zsákot gondosan zárja vissza használat után, és a megmaradt terméket tárolja száraz, fedett helyen!
25 kg  Az Osmocote Topdress FT részben burkolt műtrágya, amit speciálisan konténeres díszfaiskolai növények felülkezelésére fejlesztettek ki. A Fusion Technology alkalmazásával a termék szemcséi víz hatására a közeg felszínéhez tapadnak, így akkor sem potyognak ki ha a cserép feldől. Hatástartama 5-6 hónap. ELŐNYÖK Gyors és lassú feltáródású nitrogént és foszfort is tartalmaz.- Megemelt mikroelem-tartalom a jobb zöldítő hatásért.- Finom szemcseméret az egyenletes eloszlás érdekében.- Hozzátapad a közeg felszínéhez, pormentes.- Egy szem műtrágya sem veszik el, ha az edény felborul. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Az Osmocote Topdress FT-t speciálisan konténeres díszfaiskolai növények felülkezelésére fejlesztették ki. Gyors zöldítést eredményez, használatával rövid idő alatt megszüntethetők a tápanyaghiány-tünetek. A terméket kizárólag felülkezelésre használja! Csepegtető öntözés esetén közvetlenül a csepegtető testek alá juttassa ki. Nem alkalmas közegbe keverésre, illetve ültető lyukba történő adagolásra. A felülkezelésre való műtrágyák nem használhatók felszívató szöveten, vagy ár/apály öntözőrendszer esetén. Részletes szaktanácsért lépjen kapcsolatba szaktanácsadónkkal. A zsákot gondosan zárja vissza használat után, és a megmaradt terméket tárolja száraz, fedett helyen!


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás