0
0

Termékek

Osmocote Exact 15+9+12+2.5Mg+ME Standard

889.44 RON

Hozzáadás a kedvencekhez    

25 kg

Az Osmocote Exact Standard 5 – 6 Hónapos az Osmocote 3. generációs szabályozott tápanyag-leadású műtrágyája. Az előre meghatározott feltáródási ütem állandó minőséggel és megbízhatósággal párosul. Az Osmocote Exact Standard 5 – 6 Hónapos elsősorban gyors növekedésű vagy rövid tenyészidejű dísznövények cserepezésére alkalmas. Az Osmocote Exact Standard 5 – 6 Hónapos műtrágya követi a növény tápanyagigényét, ettől lesz a termék különösen hatékony és biztonságos.

ELŐNYÖK

Az összes mikroelemet tartalmazó szabályozott tápanyag-feltáródású műtrágya.
A szemcsék egy része a hatástartamot jelölő színkóddal van ellátva.
Rendkívül egyöntetű termék, minden zsákban ugyanazt a minőséget találja.
A növény igényinek megfelelően többféle hatástartamú változat rendelkezésre áll.
Optimális növényi növekedést tesz lehetővé.
Hatékony és környezetbarát.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Az Osmocote Exact Standard 5 – 6 Hónapos műtrágya feltáródása szabályozott és folyamatos. A legjobb termék minden termesztési körülményre. Megbízhatóságának és népszerűségének köszönhetően a dísznövénytermesztésben a leggyakrabban használt műtrágya. Fokozatos feltáródási ütemének köszönhetően gyors növekedésű tűlevelű és lomblevelű örökzöldek termesztésére alkalmas.
Javasolt dózis a növény tápigénye függvénében:
Konténeres faiskolai növények: 1-2g/l - 4-4,5 g/l
Cserepes növények: 1-2g/l - 4-4,5 g/l

25 kgAz Osmocote Exact Standard 5 – 6 Hónapos az Osmocote 3. generációs szabályozott tápanyag-leadású műtrágyája. Az előre meghatározott feltáródási ütem állandó minőséggel és megbízhatósággal párosul. Az Osmocote Exact Standard 5 – 6 Hónapos elsősorban gyors növekedésű vagy rövid tenyészidejű dísznövények cserepezésére alkalmas. Az Osmocote Exact Standard 5 – 6 Hónapos műtrágya követi a növény tápanyagigényét, ettől lesz a termék különösen hatékony és biztonságos.ELŐNYÖKAz összes mikroelemet tartalmazó szabályozott tápanyag-feltáródású műtrágya.A szemcsék egy része a hatástartamot jelölő színkóddal van ellátva.Rendkívül egyöntetű termék, minden zsákban ugyanazt a minőséget találja.A növény igényinek megfelelően többféle hatástartamú változat rendelkezésre áll.Optimális növényi növekedést tesz lehetővé.Hatékony és környezetbarát.HASZNÁLATI UTASÍTÁSAz Osmocote Exact Standard 5 – 6 Hónapos műtrágya feltáródása szabályozott és folyamatos. A legjobb termék minden termesztési körülményre. Megbízhatóságának és népszerűségének köszönhetően a dísznövénytermesztésben a leggyakrabban használt műtrágya. Fokozatos feltáródási ütemének köszönhetően gyors növekedésű tűlevelű és lomblevelű örökzöldek termesztésére alkalmas.Javasolt dózis a növény tápigénye függvénében:Konténeres faiskolai növények: 1-2g/l - 4-4,5 g/lCserepes növények: 1-2g/l - 4-4,5 g/l


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data