0
0

Produse

Masina de tuns iarba electric Stihl RME 339

1,249.99 RONGrăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    

Mașina de tuns iarba electrică STIHL RME 339 facilitează în special îngrijirea peluzelor mici. Cu lățimea de tăiere de 37 cm, este un model practic la nivel de intrare și partenerul ideal pentru lucrările de grădinărit. Relieful integrat al cablului asigură fixarea sigură a cablului de extensie la combinația între comutator / mufă. Reglarea centrală a înălțimii de tăiere poate fi reglată în cinci setări între 25 și 80 mm, permițându-vă să obțineți un gazon tăiat perfect. Cutia de prindere a ierbii de 40 de litri, care se poate deschide, îți face viața mai ușoară și oferă un indicator de nivel integrat. Ghidarul pliabil vă oferă și mai mult confort, permițându-vă să depozitați mașina de tuns iarba electrică într-un mod de economisire a spațiului. Mânerele de transport permit un transport simplu la locul de depozitare. Mașina este echipată cu o carcasă polimerică robustă și durabilă. Și dacă doriți să vă mulgați gazonul, puteți transforma această mașină de tuns iarba electrică într-o mașină de tuns iarbă Multi cu kitul de mulching adecvat disponibil ca accesoriu.

Specificatiile produsului

Peluze de până la 500 mp
Lățimea de tăiere 37 cm
Setări înălțimea de tăiere 5 (centrală)
Cutie de prindere de iarbă 40 l
Putere nominală 1.200 W
Greutate 14 kg
Viteza de lucru 3.200 U / min
Nivel de putere sonor garantat LWAd [dB (A)] 93 dB (A)
Factorul de incertitudine K 0,41 m / s²
Factorul de incertitudine KpA [dB (A)] 1 dB (A)

Valoarea vibrației ahw 0,82 m / s²Mașina de tuns iarba electrică STIHL RME 339 facilitează în special îngrijirea peluzelor mici. Cu lățimea de tăiere de 37 cm, este un model practic la nivel de intrare și partenerul ideal pentru lucrările de grădinărit. Relieful integrat al cablului asigură fixarea sigură a cablului de extensie la combinația între comutator / mufă. Reglarea centrală a înălțimii de tăiere poate fi reglată în cinci setări între 25 și 80 mm, permițându-vă să obțineți un gazon tăiat perfect. Cutia de prindere a ierbii de 40 de litri, care se poate deschide, îți face viața mai ușoară și oferă un indicator de nivel integrat. Ghidarul pliabil vă oferă și mai mult confort, permițându-vă să depozitați mașina de tuns iarba electrică într-un mod de economisire a spațiului. Mânerele de transport permit un transport simplu la locul de depozitare. Mașina este echipată cu o carcasă polimerică robustă și durabilă. Și dacă doriți să vă mulgați gazonul, puteți transforma această mașină de tuns iarba electrică într-o mașină de tuns iarbă Multi cu kitul de mulching adecvat disponibil ca accesoriu.

Specificatiile produsului

Peluze de până la 500 mp
Lățimea de tăiere 37 cm
Setări înălțimea de tăiere 5 (centrală)
Cutie de prindere de iarbă 40 l
Putere nominală 1.200 W
Greutate 14 kg
Viteza de lucru 3.200 U / min
Nivel de putere sonor garantat LWAd [dB (A)] 93 dB (A)
Factorul de incertitudine K 0,41 m / s²
Factorul de incertitudine KpA [dB (A)] 1 dB (A)

Valoarea vibrației ahw 0,82 m / s²

">


Mașina de tuns iarba electrică STIHL RME 339 facilitează în special îngrijirea peluzelor mici. Cu lățimea de tăiere de 37 cm, este un model practic la nivel de intrare și partenerul ideal pentru lucrările de grădinărit. Relieful integrat al cablului asigură fixarea sigură a cablului de extensie la combinația între comutator / mufă. Reglarea centrală a înălțimii de tăiere poate fi reglată în cinci setări între 25 și 80 mm, permițându-vă să obțineți un gazon tăiat perfect. Cutia de prindere a ierbii de 40 de litri, care se poate deschide, îți face viața mai ușoară și oferă un indicator de nivel integrat. Ghidarul pliabil vă oferă și mai mult confort, permițându-vă să depozitați mașina de tuns iarba electrică într-un mod de economisire a spațiului. Mânerele de transport permit un transport simplu la locul de depozitare. Mașina este echipată cu o carcasă polimerică robustă și durabilă. Și dacă doriți să vă mulgați gazonul, puteți transforma această mașină de tuns iarba electrică într-o mașină de tuns iarbă Multi cu kitul de mulching adecvat disponibil ca accesoriu.Specificatiile produsuluiPeluze de până la 500 mpLățimea de tăiere 37 cmSetări înălțimea de tăiere 5 (centrală)Cutie de prindere de iarbă 40 lPutere nominală 1.200 WGreutate 14 kgViteza de lucru 3.200 U / minNivel de putere sonor garantat LWAd [dB (A)] 93 dB (A)Factorul de incertitudine K 0,41 m / s²Factorul de incertitudine KpA [dB (A)] 1 dB (A)Valoarea vibrației ahw 0,82 m / s²


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data