0

Produse

Ligustrum ovalifolium - Lemn câinesc

15.00 RON

Este un arbust decorativ cu frunze semipersistente (rezistă doar o mică parte din frunze peste iarnă) și poate atinge înălțimi cuprinse între 2,5- 4 m. Frunzele cresc sub forma eliptică alungită, de culoare verde închis, cu suprafață lucioasă. Florile sunt mici, albe, grupate în panicule terminale. Înflorește în lunile iunie-iulie.

Arbustul este ideal pentru realizarea de gardurilor vii (tunse sau libere).Este un arbust decorativ cu frunze semipersistente (rezistă doar o mică parte din frunze peste iarnă) și poate atinge înălțimi cuprinse între 2,5- 4 m. Frunzele cresc sub forma eliptică alungită, de culoare verde închis, cu suprafață lucioasă. Florile sunt mici, albe, grupate în panicule terminale. Înflorește în lunile iunie-iulie.

Arbustul este ideal pentru realizarea de gardurilor vii (tunse sau libere).

">


Este un arbust decorativ cu frunze semipersistente (rezistă doar o mică parte din frunze peste iarnă) și poate atinge înălțimi cuprinse între 2,5- 4 m. Frunzele cresc sub forma eliptică alungită, de culoare verde închis, cu suprafață lucioasă. Florile sunt mici, albe, grupate în panicule terminale. Înflorește în lunile iunie-iulie.Arbustul este ideal pentru realizarea de gardurilor vii (tunse sau libere).


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare