0

Produse

Juniperus sabina Tamariscifolia - Ienuparul târâtor

20.00 RON

Este un arbust rășinos de talie mică ce se extinde în lățime cu ramuri orizontale și lăstari drepți. Acoperă în mod impresionant solul cu un covor de un verde intens. Înălțimea maximă pe care o poate atinge este cuprinsă între 1-1.5 m și diametrul coroanei poate depăși 2 m. Frunzisul este sub forma unor ace stufoase cu miros plăcut.

Poate fi plantat în orice tip de grădină și spațiu verde.Este un arbust rășinos de talie mică ce se extinde în lățime cu ramuri orizontale și lăstari drepți. Acoperă în mod impresionant solul cu un covor de un verde intens. Înălțimea maximă pe care o poate atinge este cuprinsă între 1-1.5 m și diametrul coroanei poate depăși 2 m. Frunzisul este sub forma unor ace stufoase cu miros plăcut.

Poate fi plantat în orice tip de grădină și spațiu verde.

">


Este un arbust rășinos de talie mică ce se extinde în lățime cu ramuri orizontale și lăstari drepți. Acoperă în mod impresionant solul cu un covor de un verde intens. Înălțimea maximă pe care o poate atinge este cuprinsă între 1-1.5 m și diametrul coroanei poate depăși 2 m. Frunzisul este sub forma unor ace stufoase cu miros plăcut.Poate fi plantat în orice tip de grădină și spațiu verde.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare