0
0

Produse

Physocarpus opulifolius Diabolo - Fizocarp Roșu

15.00 RON

Adaugă la favorite    

Arbust decorativ prin port, culoarea frunzelor și flori. Face parte din familia Rosaceae și se remarcă prin frunzele lobate, de culoare violet-purpuriu închis. Creează tufe compacte de talie mare. În perioada de înflorire în iunie, devine puternic împodobit cu flori albe grupate în buchete. Este o specie care nu se dezvoltă bine în solurile calcaroase, tolerează poluarea aerului și nu prezintă sensibilitate la dăunători.

Se poate planta în parcuri și grădini, solitar sau în grupuri, în combinație cu specii de arbuști de talie mijlocie.Soare
Pământ acid
100-150 cm
Medie
Roșu-violet
Rezistente la îngheț
Iunie
Necesitate medie de apă


Arbust decorativ prin port, culoarea frunzelor și flori. Face parte din familia Rosaceae și se remarcă prin frunzele lobate, de culoare violet-purpuriu închis. Creează tufe compacte de talie mare. În perioada de înflorire în iunie, devine puternic împodobit cu flori albe grupate în buchete. Este o specie care nu se dezvoltă bine în solurile calcaroase, tolerează poluarea aerului și nu prezintă sensibilitate la dăunători.Se poate planta în parcuri și grădini, solitar sau în grupuri, în combinație cu specii de arbuști de talie mijlocie.


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data