0

Produse

Physocarpus opulifolius Luteus - Fizocarp Luteus

15.00 RON

Arbust decorativ prin port, culoarea frunzelor și flori. Crește sub forma de tufiș compact cu aspect ușor globular. Înălțimea la care poate ajunge este de 150 de centimetri. Frunzele sunt palmate, în nuanțe de verde deschis vara și galben intens toamna. Florile sunt mici, ușor parfumate și cresc în buchete. Perioada de înflorire este în lunile iunie și iulie. Este o specie nepretențioasă față de lumină, și sol și prezintă rezistentă la ger și poluare.

Se poate planta în parcuri și grădini, ca exemplar solitar sau în grupuri, ca accent cromatic în combinație cu alte specii de arbuști și sub formă de garduri vii (tunse sau libere).Arbust decorativ prin port, culoarea frunzelor și flori. Crește sub forma de tufiș compact cu aspect ușor globular. Înălțimea la care poate ajunge este de 150 de centimetri. Frunzele sunt palmate, în nuanțe de verde deschis vara și galben intens toamna. Florile sunt mici, ușor parfumate și cresc în buchete. Perioada de înflorire este în lunile iunie și iulie. Este o specie nepretențioasă față de lumină, și sol și prezintă rezistentă la ger și poluare.

Se poate planta în parcuri și grădini, ca exemplar solitar sau în grupuri, ca accent cromatic în combinație cu alte specii de arbuști și sub formă de garduri vii (tunse sau libere).

">

Arbust decorativ prin port, culoarea frunzelor și flori. Crește sub forma de tufiș compact cu aspect ușor globular. Înălțimea la care poate ajunge este de 150 de centimetri. Frunzele sunt palmate, în nuanțe de verde deschis vara și galben intens toamna. Florile sunt mici, ușor parfumate și cresc în buchete. Perioada de înflorire este în lunile iunie și iulie. Este o specie nepretențioasă față de lumină, și sol și prezintă rezistentă la ger și poluare. Se poate planta în parcuri și grădini, ca exemplar solitar sau în grupuri, ca accent cromatic în combinație cu alte specii de arbuști și sub formă de garduri vii (tunse sau libere).


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare