0

Produse

Berberis thunbergii Red Rocket - Dracilă japoneză Red Rocket

36.00 RON

Arbust decorativ prin port, culoarea frunzelor, flori și fruct. Se dezvoltă la o înălțime cuprinsă între 150-200 de centimetri. Frunzele sunt mici, ovale, de culoare roșu-cărămiziu vara și roșu intens toamna. Perioada de înflorire este în lunile mai și iunie. Florile sunt mici și galbene și nu prezintă o valoare decorativă majoră în comparație cu frunzișul.

Este un arbust heliofil, având pretenții ridicate în ceea ce privește lumina. Preferă solurile bine drenate.

Se poate planta în parcuri și grădini ca exemplar solitar, în grupuri, de-a lungul trotuarelor sub formă de garduri vii (tunse sau libere), în compoziții peisagere de stâncărie sau la container (ghiveci).Arbust decorativ prin port, culoarea frunzelor, flori și fruct. Se dezvoltă la o înălțime cuprinsă între 150-200 de centimetri. Frunzele sunt mici, ovale, de culoare roșu-cărămiziu vara și roșu intens toamna. Perioada de înflorire este în lunile mai și iunie. Florile sunt mici și galbene și nu prezintă o valoare decorativă majoră în comparație cu frunzișul.

Este un arbust heliofil, având pretenții ridicate în ceea ce privește lumina. Preferă solurile bine drenate.

Se poate planta în parcuri și grădini ca exemplar solitar, în grupuri, de-a lungul trotuarelor sub formă de garduri vii (tunse sau libere), în compoziții peisagere de stâncărie sau la container (ghiveci).

">

Arbust decorativ prin port, culoarea frunzelor, flori și fruct. Se dezvoltă la o înălțime cuprinsă între 150-200 de centimetri. Frunzele sunt mici, ovale, de culoare roșu-cărămiziu vara și roșu intens toamna. Perioada de înflorire este în lunile mai și iunie. Florile sunt mici și galbene și nu prezintă o valoare decorativă majoră în comparație cu frunzișul. Este un arbust heliofil, având pretenții ridicate în ceea ce privește lumina. Preferă solurile bine drenate. Se poate planta în parcuri și grădini ca exemplar solitar, în grupuri, de-a lungul trotuarelor sub formă de garduri vii (tunse sau libere), în compoziții peisagere de stâncărie sau la container (ghiveci).


Prețurile conțin TVA
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare