0

Termékek

Berberis Ottawensis Superba - Vérborbolya Superba

36.00 RON

Az oszlopos vérborbolya kiváló választás kertek, parkok díszítésre. 150 – 200 cm magasra növő cserje. Levelei bordó színűek, napos helyen élénkpirosra színeződnek át. Májusba nyílnak ki a sárga virágai, amelyekből piros bogyók fejlődnek ki és sokáig díszlenek a cserjén.

Felhasználási módja
Egyaránt használják kertek, parkok, díszítésére. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy szegélyként is ültethető.Az oszlopos vérborbolya kiváló választás kertek, parkok díszítésre. 150 – 200 cm magasra növő cserje. Levelei bordó színűek, napos helyen élénkpirosra színeződnek át. Májusba nyílnak ki a sárga virágai, amelyekből piros bogyók fejlődnek ki és sokáig díszlenek a cserjén.

Felhasználási módja
Egyaránt használják kertek, parkok, díszítésére. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy szegélyként is ültethető.

">


Az oszlopos vérborbolya kiváló választás kertek, parkok díszítésre. 150 – 200 cm magasra növő cserje. Levelei bordó színűek, napos helyen élénkpirosra színeződnek át. Májusba nyílnak ki a sárga virágai, amelyekből piros bogyók fejlődnek ki és sokáig díszlenek a cserjén. Felhasználási módjaEgyaránt használják kertek, parkok, díszítésére. Alkalmas sövényformálásra, de ugyanakkor szoliterként vagy szegélyként is ültethető.


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás