0
0

Termékek

SIERRAFORM GT 15+00+26+Fe Anti-Stress

477.42 RON

Hozzáadás a kedvencekhez    

Kiegészítő termékek

  • Landscaper Pro Sun & Shade

    248.57 RON
  • Jó Föld - Kertépítéshez

    50.00 RON
  • LANDSCAPER PRO 27+05+05+2MgO FULL SEASON

    419.13 RON

20 kg

A Sierraform GT Anti-Stress 15-0-26+Fe tökéletes felkészítést biztosít stresszes időszakok előtt. A nitrogéntartalom fele fokozatosan válik elérhetővé, minimalizálva a felnyurgulást (túl gyors növekedés). Az ICL szabadalmaztatott MU2 és SilK bevonatoló technológiájával. A hozzáadott vas javítja a gyep színét. Magas káliumtartalma segít a gyep erősödésében a nyári és őszi stresszes időszakok alatt. Foszfátmentes formulája elősegíti a talajban található foszfor beépülését.

ELŐNYÖK

Ideális stressz előtti felkészítéshez
A szabályozott nitrogénfeltáródás akadályozza a felnyurgulást
Magas vastartalma javítja a gyep színét
Magas káliumtartalma erősíti a gyepet
Jó választás a nyári és őszi stresszes időszakokra
Segíti foszfor beépülését a talajből

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Száraz felületre juttassa ki. Ha 1 - 2 napon belül nem esne, öntözzön. A locsolás segíti a felszívódást és csökkenti a veszélyét annak, hogy a fűnyíró összeszedné a szemcséket. A kijuttatás utáni öntözés gátolja a lábnyomok megmaradását.
Fagyos vagy száraz időben kerülje a termék használatát!
10°C-os talajhőmérséklet alatt a nitrogén feltáródása jelentősen lelassul.
Kijuttatás után 3 napig ne szellőztesse vagy lazítsa a gyepet; hagyjon időt a granulátumok felszívódására.
Ha térkőre, betonra, ruhára stb. kerülne, seperje le azonnal, mivel a termék elszíneződést okozhat.
Átlagos javasolt dózis: 25-30 g/m2

20 kgA Sierraform GT Anti-Stress 15-0-26+Fe tökéletes felkészítést biztosít stresszes időszakok előtt. A nitrogéntartalom fele fokozatosan válik elérhetővé, minimalizálva a felnyurgulást (túl gyors növekedés). Az ICL szabadalmaztatott MU2 és SilK bevonatoló technológiájával. A hozzáadott vas javítja a gyep színét. Magas káliumtartalma segít a gyep erősödésében a nyári és őszi stresszes időszakok alatt. Foszfátmentes formulája elősegíti a talajban található foszfor beépülését.ELŐNYÖKIdeális stressz előtti felkészítéshezA szabályozott nitrogénfeltáródás akadályozza a felnyurgulástMagas vastartalma javítja a gyep színétMagas káliumtartalma erősíti a gyepetJó választás a nyári és őszi stresszes időszakokraSegíti foszfor beépülését a talajbőlHASZNÁLATI UTASÍTÁSSzáraz felületre juttassa ki. Ha 1 - 2 napon belül nem esne, öntözzön. A locsolás segíti a felszívódást és csökkenti a veszélyét annak, hogy a fűnyíró összeszedné a szemcséket. A kijuttatás utáni öntözés gátolja a lábnyomok megmaradását.Fagyos vagy száraz időben kerülje a termék használatát!10°C-os talajhőmérséklet alatt a nitrogén feltáródása jelentősen lelassul.Kijuttatás után 3 napig ne szellőztesse vagy lazítsa a gyepet; hagyjon időt a granulátumok felszívódására.Ha térkőre, betonra, ruhára stb. kerülne, seperje le azonnal, mivel a termék elszíneződést okozhat.Átlagos javasolt dózis: 25-30 g/m2


Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data